Hjälp med att svara i telefon

Vi hjälper dig att svara i telefon

Har dina kunder svårt få tag på dig i telefon?

Har ditt företag och dina kunder ofta problem med att det skapas långa telefonköer när de försöker nå dig? Eller kanske är du trött på dyra kostnader och att meddelanden ibland tappas bort? Du är inte ensam. Många företagare går i dessa tankar, och är du en av dem så är Diatel ett företag för dig.

Här får du hjälp med att svara i telefon, och får på så sätt en mer strukturerad telefonväxel, dit dina kunder kan ringa och få hjälp.

Vi lämnar meddelanden utifrån din önskan och beskrivning, och kan även koppla vidare samtalen till dig om du önskar detta. Du kan med oss även välja att ha olika beskrivningar gällande meddelanden beroende på vem det är som ringer.

På så sätt kan vi filtrera de samtal som kommer in, så att ni bara får de samtal som ni önskar kopplade till er.

telefonpassning

Är ni intresserade och vill prova på telefonpassning?

Telefonpassning

Hjälp med att svara i telefon

När du tar hjälp utav oss, väljer du ett tryggt företag som alltid ser till att ge den bästa tänkbara servicen inom telefonpassning. All personal som arbetar hos oss har en lång erfarenhet inom telefonpassning och tjänster inom service via telefon. Det är alltså riktiga proffs som kommer att hjälpa dig.

Vi vill att din investering i oss ska bli så lönsam som möjligt, och därför anstränger vi oss för att ge dig ett väl utfört arbete, för att du ska bli helt nöjd.

Har du några frågor som du vill ställa till oss? Hör gärna av dig, så ska vi se till att svara dig så snart som vi kan!

Vill du veta mer om telefonpassning?

Kontakta oss för mer information

Pia Johansson
Operativ Chef

pia.Johansson@diatel.se
033-700 71 00