Växellösning

Växellösning

För en bättre telefonservice

Professionell telefonservice

Vi på Diatel arbetar för att våra kunder ska få möjlighet till en bra och professionell växellösning, som de själva slipper tänka på.

Hos en del företag kan det här med telefonservice kännas som en svår bit av arbetet, och någonting som man helst hade sluppit helt och hållet.

Har man själv inte full koll på hur en telefonservice bör fungera för att få helt nöjda kunder, kan det vara en bra idé att ta hjälp istället.

Växellösning för ert företag

Är ni intresserade och vill prova på telefonpassning?

Med oss som en hjälpande hand i ditt företag, möts dina kunder/telefonbesökare alltid av en vänlig och trevlig röst som ger tydliga och effektiva svar.

Detta gynnar er som företag då du får både nöjdare kunder och mer tid att lägga på annat i ditt yrke.

Växellösning

Telefonväxel för företag

Vi hjälper alla typer av företag med vår växellösning och service, och tar oss an både mindre och större uppdrag.

En del av våra kunder vill ha längre avtal och en större omfattning på vårat arbete, medan en del av våra kunder enbart vill ha hjälp vid sjukdom eller semester.

Vi anpassar givetvis vår telefonanpassning efter vad du behöver, och du själv väljer vilket meddelande du vill att vi ska framföra till de som ringer dig.

Telefonväxel i Borås

Vi är ett företag med kontor i Borås, men som hjälper kunder runt om i Sverige med telefonpassning och vår växellösning. Oavsett vart i landet som du befinner dig, kan du alltså ta hjälp av oss. Vi hjälper små som stora företag och ger en gedigen och professionell kundservice till alla de som vi arbetar med, och till alla dina kunder som vi tar emot samtal ifrån.

Tveka inte på att höra av dig till oss om du har några frågor eller tankar kring vår tjänst eller oss som företag. Vi svarar dig så snart vi kan, och försöker alltid vara så behjälpliga som möjligt. Varmt välkommen till Diatel!

Telefonväxel i Borås

Vill du veta mer om telefonpassning?

Kontakta oss för mer information

Pia Johansson
Operativ Chef

pia.Johansson@diatel.se
033-700 71 00